Menu
29. 1. 2024

Drogerie ROSSMANN loni v Česku zaznamenala rekordní tržby. Do nových poboček, vyššího komfortu pro zákazníky a růstu mezd zaměstnanců investovala stamiliony korun

Tržby drogerie ROSSMANN, která letos slaví 30 let působení na českém trhu, v roce 2023 dosáhly rekordních 6,5 miliardy korun. Meziročně se tak zvýšily o téměř pětinu. K příznivým výsledkům přispělo i pokračující rozšiřování prodejní sítě a zkvalitňování služeb pro zákazníky. Výše investic v roce 2023 činila 230 milionů korun a byla směřována hlavně do této oblasti. V tuto chvíli má ROSSMANN v České republice 177 prodejen, v roce 2023 bylo otevřeno 11 nových a 16 se dočkalo modernizace včetně rozšíření. Výrazně si polepšili také zaměstnanci, jejichž mzdy byly navýšeny, například na prodejnách v průměru o téměř 13 %.
25. 1. 2024

ROSSMANN otevírá nejmodernější prodejnu drogerie na Václavském náměstí

ROSSMANN i v roce 2024 pokračuje v rozšiřování sítě svých prodejen. Dnešním dnem přináší novou nákupní zkušenost přímo do centra hlavního města Prahy do spodní části Václavského náměstí. V rámci celé své sítě nadchne rekordním počtem výrobků na jedné prodejně, který činí téměř 16 tisíc. Drogerie s 755 m2 prodejní plochy rozdělenými do třech pater v sobě ukrývá bohatou nabídku drogistického zboží, sezónní produkty a velice oblíbené privátní značky, jako ISANA, Ideenwelt, Babydream, enerBiO či Alterra. Zákazníci se mohou rovněž těšit i na nejširší nabídku produktů dekorativní kosmetiky v České republice, unikátní prezentaci v sekci pánské kosmetiky, dětský koutek, relaxační zónu a také tři samoobslužné pokladny. V prvních dnech otevření navíc čeká na zákazníky speciální akce v podobě 20% slevy na celý nákup.
10. 1. 2024

Rohlik.cz spojil síly s drogerií ROSSMANN, online prodejce nyní nabízí její privátní značky

Partnerství dvou silných hráčů na českém maloobchodním trhu, tak by se dalo popsat nové propojení největšího online obchodu Rohlík.cz a oblíbené drogerie ROSSMANN. V rámci tohoto partnerství přináší Rohlík exkluzivní dostupnost více než 400 produktů z portfolia privátních značek ROSSMANN, včetně nejoblíbenějších brandů jako ISANA, Babydream, Alterra, Prokudent, Facelle, Fusswohl nebo For Your Beauty.